Dengang min mediekarriere begyndte, stod jeg og mine kollegaer på Nordfoto, skulder om skulder i mørkekammerets først røde og senere gule skær - tippede kar med fixer og fremkalder - og dyppede filmruller til negativer efter alle kunstens regler. Vi sendte rør-post under vejen mellem Gl. Mønt og Pilestræde, med B.T. Huset på den ene side af vejen og Berlingske Tidende på den anden. Tiden synes fjern og et årtusinde siden, men blot 20 år er gået.

Senest har jeg været kreativ chef i selv samme bygning i Berlingske Medias Consumer Sales.

Foto og journalistik er fortsat en del af min hverdag, som den har været det, siden jeg som 10-årig i min fars mørkekammer så lyset. Et kreativt sats og et 11-tal i dansk stil i 9. klasse sendte mig i sprogligt gymnasium, derfra til London på Medieskole, videre til kommunikation og historie på RUC, med et ophold på Universitet i Dublin og et spændende praktikforløb i DR på Søndagsmagasinet. Jeg har prøvet kræfter med at være selvstændig fotograf og journalist, turneret land og rige rundt som ejendomsfotograf, og brilleret som journalist og fotograf på forskellige lokalaviser i Københavnsområdet. Sikken en gave.

I de seneste seks år har min karriere fået et markedsførings twist, hvor journalisten er blev kraftigt udfordret og fotografen virkelig har fået lov til at lege med lys og farver. Så nu er jeg ekspert i at skrive, tage billeder samt billedbehandling OG seriøs markedsføring!

Mit liv har givet mig nogle af de mest spændende udfordringer, som jeg har løst med glæde og taknemmelighed - og det bedste af det hele er, at det ikke er slut endnu!

Vi ses derude :-)

Kh Mia